Tørrede blomster


Tørrede blomster - få inspiration til tørre blomster i hjemmet

Tørrede blomster – eller evighedsbuketter, som mange også kalder dem, er enormt dekorative, og bringer dig den samme glæde, kreativitet og inspiration som friske blomster. Der er dog betydelige fordele ved tørrede blomster – en tørret blomst har blandt andet en væsentligt mindre klimabelastning end en traditionel blomst, fordi levetiden på tørrede blomster er markant længere. Den længere levetid på tørrede buketter betyder også, at du slipper for det ærgerlige syn af døde og visne blomster, som du ellers vil gøre – de tørrede blomster holder nemlig i markant længere tid – og lever i den grad op til navnet evighedsbuketter. De holder nemlig en evighed – for selvom farven falmer over tid på grund af blandt andet sollys, er de stadig enormt flotte og dekorative.

Spred glæde med en buket tørrede blomster

En buket tørrede blomster er den perfekte gave til de mennesker, du holder af. En tørret buket er afsindigt smuk med sine mange fantastisk flotte farver, og passer perfekt ind i ethvert hjem. Tørrede blomster holder enormt lang tid, og er derfor også en gave, som modtageren kan nyde i tilsvarende lang tid – og samtidig sende dig en kærlig tanke. Og skal vi være helt ærlige, er det også bare enormt skønt at have et flot og inspirerende hjem, uden der ugentligt skal købes nye, friske blomster, fordi de “gamle” allerede er visnet hen og døde.

Vores tørrede blomster fås desuden i flere forskellige størrelser, farver og prisklasser – så der er gaveideer til alt fra den kreative fødselsdagsgave til den søde og hyggelige værtindegave. De mange varianter gør selvfølgelig også, at det er muligt at finde en tørret buket, der falder i både din og den heldige modtagers smag.

Er modtageren mere til almindelige blomster og planter, kan det være en idé med en kunstig blomst eller en kunstig plante.

Køb en tørret buket blomster i bedste kvalitet

En tørret buket er ikke bare en tørret buket. Der kan være stor forskel i kvaliteten på de tørrede buketter, og derfor foretager vi altid en omhyggelig kvalitetskontrol af alle vores tørrede buketter. Her bliver en tørret blomst, der ikke møder vores høje kvalitetskrav, sorteret fra. Det betyder, at vores tørrede buketter kun består af de smukkeste tørrede blomster, hvilket er med til at sikre, at vi kun sender tørrede buketter afsted i den fineste kvalitet. For at sikre den højeste kvalitet, har vi nøje udvalgt de bedste leverandører fra ind- og udland, som alle bidrager til, at vi kan levere smukke tørrede blomster i hele landet. Vi importerer desuden selv alle vores blomster og plantevægge, hvilket gør os ekstremt konkurrencedygtige, og det er både på pris og kvalitet, der ellers – som med alt andet – følges ad. Men fordi vi har egen import, og er blandt de største på markedet – både herhjemme og på europæisk plan, har vi mulighed for at give dig helt exceptionelt konkurrencedygtige priser.

Indretning med tørre blomster – bl.a. hortensia og pampasgræs

Blomsterne fås i alle farver og størrelser – du kan få store tørrede buketter, såvel som fine små tørrede blomster. Blomsterne fås i alverdens forskellige farver, som måske i virkeligheden er dét, tørrede blomster er mest kendt for – men du finder også fantastisk smukke blå og lilla hortensia tørrede blomster. Vi har selvfølgelig også tørret pampasgræs, der giver et fantastisk æstetisk look. Det er nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser for sammensætningen af de tørrede buketter, da mulighederne og kombinationerne er nærmest uendelige. Det gør også de tørre blomster meget interessante og inspirerende at arbejde med.

Skulle vi mod forventning ikke have de tørrede blomster, som du leder efter, er du altid meget velkommen til at henvende dig til os. Så gør vi vores absolut bedste for at hjælpe dig, og kan helt sikkert også få dine ønskede blomster hjem til dig. Så tøv endelig ikke med at række ud til os, hvis du har spørgsmål til en tørret buket.

De bedste tørrede blomster dekorationer og kranse

Tørre blomster har flere anvendelsesmuligheder end blot at se godt ud i en vase. Du kan med fordel bruge dine tørrede blomster til dekorationer og kranse, hvor de tørre blomster tilføjer en helt ny æstetisk dimension til dekorationer med tørrede blomster, fordi de tørre blomster er så farverige og kreative. Det er fantastisk flot, og det samme gør sig gældende for forskellige kranse af tørrede blomster. Mange bruger blandt andet tørrede blomster af hortensia, fordi det giver en super flot volumen i kransen.

Køb tørrede blomster online – og få gratis levering

Køber du en buket tørrede blomster online hos FLOREMOS, får du leveret den flotteste buket. Vi sender både til privatadresse og pakkeshop, og køber du for over 500 kroner, får du ovenikøbet gratis fragt til pakkeshop. Vi sender ekstremt hurtigt – og som oftest dag-til-dag. Det betyder, at du kan bestille en smuk buket tørrede blomster i dag, og så har du den i morgen. Ikke dårligt, vel?

Vi yder en 5-stjernet kundeservice

Vi elsker glade kunder – og vi elsker at gøre DIG glad. Det er dét, vi kan – dels fordi en buket tørrede blomster kun fremtvinger smil og glæde, men også fordi vi sørger for altid at stå til rådighed. Du kan nemlig ringe til os, eller sende en mail til os, og så svarer vi dig altid hurtigst muligt – og oftest indenfor ganske kort tid. Det betyder også, at vores mange glade kunder kvitterer med 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er enormt stolte af.

Har du spørgsmål til en buket – eller tørrede blomster i almindelighed, er du altid velkommen til at kontakte os – så sørger vi for at hjælpe dig så hurtigt, vi overhovedet kan. Vi glæder os til at tale med dig!